DeoMed Diabetes Bamboo Ankel Strømpe- Hvid

89,00 kr.

Varenummer (SKU): ST200 Kategori:

Beskrivelse

Diabetis strømper kræver en form for dokumentation Deomed strømpen er CE-mærket som et medicinsk produkt, hvilket er din og diabetikerens tryghed for at den lever til at være en reel diabetis strømpe Deomed er desuden sanitized, hvilket giver mindre infektionsrisiko, da den er anti-bakteriel Deomed strømpen har vundet flere priser ved diabetis konferencer og er derfor på positiv listen hos apoteker Deomed er produceret i EU og derfor underlagt EU-lovgivning om produktsikkerhed. Denne strømpe kan ikke sammenlignes med andre bambus strømper og det er vigtigt, at dine patienter bliver informeret om, at dette er et høj kvalitets produkt. Strømpen er ikke blot god til diabetikere, men til alle brugere der ønsker en strømper der ikke strammer, som forebygger ”sure fødder” og som har sømme der ikke generer.

En god strømpe til alle, som er uden søm og elastik, udviklet specielt til de personer, som stiller særligt høje krav til, at strømperne ikke må stramme eller have irriterende syninger. Strømpen er i højeste kvalitet og lavet på det bedste bambusgarn på markedet.

Udover at alle kan bruge strømpen, vil særligt folk med bl.a. diabetes, problemer med blodomløb have gavn af denne strømpe. Strømpen har mange gode egenskaber b.la.: Ingen elastik eller syninger Har en naturlig antibakteriel virkning Strammer ikke og laver ingen mærker Skaber ingen hudirritationer, da den er 100% naturlig Åndbar for fødderne og absorberer og transporter fugt flere gange bedre end bomuld.

Strømpen er CE mærket til medicinsk brug som den eneste i Danmark, og har vundet prisen i 2012 af DIABETICA for bedste produkt.

Bemærk, at bambus er en smule mindre slidstærkt end bomuld og derfor vil slidstyrken variere alt afhængig af din gang og hvilket underlag du går på. Det vil sige, går du meget på rå klinker eller lignende, så vil slidstyrken være mindre. Det samme gælder hvis du har svært hård hud eller hælrevner. Dette vil slide strømpen en smule indefra.

Yderligere information

Str

,